Majatalo-Gasthaus KIVITATTI
Tattimetsäntie 36
19700 Sysmä
Finland
Tel. +358 440 77 11 37
info@majatalokivitatti.fi
www.majatalokivitatti.fi

Kivitatti

Kivitatti tarjoaa aamiaismajoitusta keskieurooppalaiseen tapaan Sysmässä Päijätsalon saarella, Päijänteen kansallispuiston välittömässä läheisyydessä. Patikkapolut lähtevät heti ovelta.
Voit nauttia saaren rauhasta ja hiljaisuudesta kesällä patikoiden, uiden, kalastellen, veneillen ja polkupyöräillen. Sysmän suvisoitto puolestaan tarjoaa kulttuurielämyksiä heinäkuun alussa klassisen musiikin ystäville. Myös Sysmän sahtitapahtuma ja tanssi-illat antavat mahdollisuuden irrotautua arjesta. Syksyllä luonto tarjoaa sieniä, marjoja, rapuja ja kauniita tähtitaivaita pimenevinä iltoina. Talven hanget taas kutsuvat hiihtämään, lumikenkäilemään ja moottorikelkkailemaan jäätyneellä Päijänteellä.

Keitä me olemme

Minä, Anneli, vietin Saksassa hyvin mielenkiintoisen ja tärkeän elämänvaiheen ja olen monien muuttojemme kautta tutustunut lähes koko Saksaan ja työskennellyt monikulttuurisessa ympäristössä. Kaipasin kuitenkin aina Suomen luontoa ja sen vuodenaikojen tarjoamia erilaisia mahdollisuuksia.
Mieheni, Wilfried, oli Suomessa lomamatkalla kun tapasimme 1969 Jyväskylässä Päijänteen rannalla. Siitä asti olemme viettäneet kesälomat Suomessa ja muuttomme kotimaahani oli hänelle luonnollinen ratkaisu ja myös hänelle toiveen täyttyminen.

Miksi Majatalo?

Nuorena kierrellessämme Keski-Eurooppaa yövyimme usein viihtyisissä perhemajoituksissa. Jo silloin syntyi idea, että kun elämäntilanteemme antaa mahdollisuuden, lähdemme Suomeen ja perustamme Majatalon. Haluamme antaa kaikille Suomesta ja sen luonnosta kiinnostuneile mahdollisuuden tutustua kauttamme tähän kauniiseen maahan ja sen mahdollisuuksiin viettää virkistävää ja elämysrikasta lomaa.

Miksi juuri Päijätsalossa?

Etsiessämme paikkakuntaa, jolle rakentaa Majatalomme, saavuimme Sysmän Päijätsaloon. Olimme heti ihastuneita saaren karun kauniista luonnosta, rauhallisuudesta ja Päijänteen jylhästä olemuksesta. Tattimetsäntie oli kuin meille ja majatalollemme tehty.