Majatalo-Gasthaus KIVITATTI
Tattimetsäntie 36
19700 Sysmä
Finland
Tel. +358 440 77 11 37
info@majatalokivitatti.fi
www.majatalokivitatti.fi

Kivitatti

Kivitatti tarjoaa aamiaismajoitusta keskieurooppalaiseen tapaan Sysmässä Päijätsalon saarella, Päijänteen kansallispuiston välittömässä läheisyydessä. Patikkapolut lähtevät heti ovelta.
Voit nauttia saaren rauhasta ja hiljaisuudesta kesällä patikoiden, uiden, kalastellen, veneillen ja polkupyöräillen. Sysmän suvisoitto puolestaan tarjoaa kulttuurielämyksiä heinäkuun alussa klassisen musiikin ystäville. Myös Sysmän sahtitapahtuma ja tanssi-illat antavat mahdollisuuden irrotautua arjesta. Syksyllä luonto tarjoaa sieniä, marjoja, rapuja ja kauniita tähtitaivaita pimenevinä iltoina. Talven hanget taas kutsuvat hiihtämään, lumikenkäilemään ja moottorikelkkailemaan jäätyneellä Päijänteellä.

Uutta: Kivitatin mökin yhteyteen on asennettu „tuhannentähden kylpytynnyri“ jossa voi talvellakin taivasalla, lämpöisen veden hellimänä nauttia Suomen luonnon kauneudesta ja hiljaisuuudesta. Tynnyriin mahtuu 4 henkilöä.

 

Miten kaikki alkoi…

Minä, Anneli, vietin Saksassa hyvin mielenkiintoisen ja tärkeän elämänvaiheen ja olen monien muuttojemme kautta tutustunut lähes koko Saksaan ja työskennellyt monikulttuurisessa ympäristössä. Ihmiset ja heidän tarinansa ovat aina kiehtoneet minua.

Kaipasin kuitenkin aina Suomen luontoa ja sen vuodenaikojen tarjoamia erilaisia mahdollisuuksia.

Yhdessä mieheni kanssa vietimme yli 30 vuotta kaikki kesälomat Suomessa, näin myös hän ihastui Suomeen, suomalaisiin ja ennenkaikkea  Suomen kauniiseen luontoon. Näin muutto Suomeen oli myös hänelle suuren toiveen toteutuminen.

 

Miksi Majatalo?

Kierrellessämme nuorena Keski-Eurooppaa yövyimme usein viihtyisissä perhemajoituksissa. Jo silloin syntyi idea, elämäntilanne antaa mahdollisuuden, perustaa Suomeen majatalo. Näin voisivat kaikki Suomesta, sen luonnosta ja kulttuurista kiinnostuneet  tutustua kauttamme tähän kauniiseen maahan ja viettää virkistävää ja elämysrikasta lomaa luonamme.

 

Miksi juuri Päijätsalo?

Etsiessämme paikkakuntaa, jolle rakentaa majatalomme, saavuimme Sysmän Päijätsaloon. Olimme heti ihastuneita saaren karun kauniista luonnosta, rauhallisuudesta ja Päijänteen jylhästä olemuksesta. Tattimetsäntie oli kuin meille ja majatalollemme tehty.

Näin syntyi Majatalo Kivitatti Päijätsalon saarelle, suuren Päijännejärven rantamaisemiin ja tarjoaa jo yli kymmenen vuoden ajan  matkailijoille mahdollisuuden nauttia Suomen luonnosta, sen kauneudesta ja rauhasta.

 

Siis tule ja nauti!